Hírek

99 lépés 1 egyenlőbb világért

1447412886.png

Te tettél ma már valamit a globális problémák megoldásáért?

Szeretnéd tudni, hogyan változtathatsz a globális problémákon saját magad? Konkrét ötleteket szeretnél arra, hogyan teheted jobbá a saját környezeted? Érdekelnek a világ problémái?

Ha a fenti kérdésekre igennel válaszoltál, akkor mindenképpen keresd fel a HAND új FACEBOOK oldalát melynek címe:

99 lépés 1 egyenlőbb világért’

 

Az oldalt a Fejlesztés Európai Éve (EYD)  kampányunk keretében hoztuk létre, annak  érdekében, hogy egyszerű és egyértelmű  javaslatokat nyújtsunk mindenki számára, akinek nem mindegy, hogy a világ hogyan  változik körülötte és szeretne többet tudni a globális problémák okairól és következményeiről.

(A Fejlesztés Európai Éve projektünkről bővebben itt olvashatsz.)
És hogy ez miért lehet kiemelten fontos Neked?

  • szeretnél-e 20-30 év múlva is egy egészséges és fenntartható világban élni?
  • szeretnéd, hogy az unokáidnak is legyen tiszta ivóvize?
  • szeretnél egy társadalom teljes jogú tagja lenni és úgy gondolod, hogy ez mindenkit megillet a világ bármely részén is éljen?
  • egyetértesz-e hogy mindenkinek joga van az alapvető ellátásokhoz, mint például az egészségügy és oktatás?

Ezeken túl pedig még számtalan olyan ügy, probléma és kapcsolódó kezdeményezés van nem csak a világban, hanem Magyarországon is, amelyek többek között a fenti kérdéseket is kezelni hivatottak.

Új kampányoldalunk pontosan ezeket kívánja számodra összegyűjteni. Célunk, hogy minden olyan információt megadjunk neked, amelyek segítségével beleáshatod magad az általad leginkább kedvelt témába, legyen az például a globális szegénység, környezetvédelem, emberi jogok vagy éppen a nálunk jóval szegényebb afrikai országok helyzete. 

Mi az ok-okozati összefüggésektől egészen a helyi szinten megvalósítható megoldásokig vezetünk el téged, önkéntes lehetőségeket ajánlunk és olyan szervezeteket, akik az egyes témák szakértői.

Úgy gondoljuk fontos, hogy Magyarországon is ismertté váljanak azok a szervezetek, akik a globális, mindenkit érintő kérdésekkel napi szinten foglalkoznak, fejlesztéseket hajtanak végre a fejlődő világ országaiban vagy éppen humanitárius segítséget nyújtanak a világ bármely, katasztrófák által sújtott pontján.

Ha felkeltettük érdeklődésedet nincs más dolgod, mint kattintani és a LÁJKOLNI a kampány oldalát a következő linken: https://www.facebook.com/99lepes1egyenlobbvilagert

Tegyél te is az egyenlőbb világért!További információk a HAND-ről:
 

2015-04-16

 

[ vissza ]

 

Támogatók

1540996387.png 1505892267.jpg 1530024373.jpg 1505892234.jpg 1505990842.jpg 1505991303.jpg 1505991790.JPG

copyright © 2012 hand All rights reserved